oktober 2009

Skjerf fra Designers Remix

Nydelige skjerf fra Designers Remix 799,-

Ingen grunn til å fryse....

...med disse nydelige vottene fra Nygårdsanna. Snoren er avtagbar, men er utrolig søt å ha rundt halsen, så vet man hvor man har de....

Herlige vester fra Morami

Vi har fått inn igjen disse fantastiske strikkevestene fra Morami.De er i 100 % ull og håndstrikket.Nydelig liten blomsterdetaljNy skinnvest fra MoramiJeg elsker denne kombinasjonen med søtt og røft.

Met vest

Nydelige farger

Fantastiske farger spriter opp en grå høstdag:)

Herlige Nygårdsanna

Fantastiske pulsvarmere i grått og beige. Jeg elsker denne luen med de søte detaljene :)

Favoritt skjerfet

Skjerfet fra Stella Nova har blitt en stor favoritt. Jeg syns fargene er helt fantastiske, og det frisker opp ethvert antrekk. Varmt er det også.

Søte skilt

Dette skiltet burde vært obligatorisk i alle hjem :)

Deilige sokker for kalde ben

Disser herlige lange myke sokkene fra Stella Nova har blitt min favoritt. Kommer i disse 2 fargene, og kommer i de herlige boksene som man kan bruke til oppbevaring.Perfekt for kalde høstdager :)

Nyheter fra By Me

Fantastiske øredobber her med sølv og onyx. Kjede med sølvkule og månesten. Kan brukes kort eller langt, og henge på nye charms og perler. Jeg elsker mitt, og bruker det hver dag.

Skjerf fra Becksondergaard

Disse herlige skjerfene fra Becksondergaard har virkelig fått ben å gå på.De er nydelige i ull og silke. Perfekt ute som inne :)

Man skal ikke fryse i høst...

Med denne jakken fra 2707 i ul kommer man i hvertfall ikke til å fryse. Den har utrolig tøffe detaljer, og jeg elsker det stramme militærpreget kombinert med de feminine snittet.

Hva har du i tittekassen?

I mitt har jeg de nydelige smykkene fra Everyday princess. Tenk å ha et helt skap med vakre smykker. Skapet er forøvrig fra Ib Laursen. Jeg har selv satt i skruene og laget det til et smykkeskapØre...

Nytt interiør

Slik ser det ut når vi får inn nyheter på interiørfronten. Inni pakken skjuler det seg bla speil, lykter, puter, tittekasser og mye annet spennende
hits